23210 93066 - Κιν.: 6977600939 [email protected]

Λέβητες Ξύλου με Πυρόληση ATMOS

Λέβητες  ξύλου με Αεροποίηση

Οι λέβητες κατασκευάζονται για καύση ξύλου στην αρχή της γεννήτριας Αεροποίησης με τη χρήση φυσικού αερίου εξάτμισης ανεμιστήρα, που αποσύρει τα αέρια καύσης από το λέβητα, ή οδηγεί τον αέρα μέσα στο λέβητα.

Το σώμα του λέβητα που παράγεται ως weldment των 3-8 mm φύλλα χάλυβα. Αποτελούνται από τη χοάνη των καυσίμων, το οποίο είναι εξοπλισμένο στο κάτω μέρος με ένα πυρίμαχο τοποθέτηση σωληνώσεων με διαμήκη τρύπα για τα αέρια καύσης και πέρασμα των αερίων. Το τμήμα εξουθένωση των πολλαπλών φούρνου αίθουσα κάτω από τη χοάνη των καυσίμων είναι εξοπλισμένο με κεραμικά εξαρτήματα σωληνώσεων. Υπάρχει ένα κάθετο αγωγό αερίου καύσης στο πίσω μέρος του σώματος του λέβητα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με βαλβίδα θέρμανσης στο άνω τμήμα. Το ανώτερο τμήμα του αγωγού αερίου καύσης είναι εφοδιασμένο με ένα αέριο εξάτμισης για τη σύνδεση σε μια καμινάδα.

Πλεονεκτήματα Λέβητες ξύλου αεριοποίησης  της Atmos

  • Εναλλακτική λύση για να κάψει τα μεγάλα κομμάτια του ξύλου
  • Ο ανεμιστήρας εξασφαλίζει σταθερή και αποτελεσματική καύση.
  • Ο ανεμιστήρας αναρρόφησης διευκολύνει την θέρμανση και μειώνει την διαφυγή καπνού στο λεβητοστάσιο.
  • Ο ανεμιστήρας απενεργοποιείται αυτόματα όταν εξαντληθεί το καύσιμο.
  • Εύκολη συντήρηση και καθαρισμός
  • Βροχός ψύξης για αποφυγή υπερθέρμανσης.
  • Κεραμικά χώρο καύσης – υψηλή αποτελεσματικότητα
  • Μεγάλο δοχείο καυσίμου
  • Μεγάλο χώρο για τέφρα (κατά την καύση ξύλου θα πρέπει να καθαριστεί μια φορά την εβδομάδα)
  • Λέβητα χωρίς πλάκα σωλήνα – ευκολότερο καθάρισμα
  • Μικρό μέγεθος και χαμηλό βάρος
  • Υψηλή ποιότητα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η αντίστροφη καύση σε ένα κεραμικό θάλαμο καύσης επιτρέπει την τέλεια καύση, με τις ελάχιστες ρυπογόνες εκπομπές. Οι λέβητες έχουν σχεδιαστεί με φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές. Επιπλέον, οι λέβητες εμπίπτουν στο Ευρωπαϊκό πρότυπο CSN EN 303-5 κατηγορία ΙΙΙ.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι Atmos λέβητες πρέπει να συνδεθούν μέσω του LADDOMAT 21 ή ESBE βαλβίδα θερμορρύθμισης για να διατηρήσουν την ελάχιστη θερμοκρασία του νερού που επιστρέφει στον λέβητα στους 65 ° C. Η θερμοκρασία κατά την έξοδο του νερού του λέβητα πρέπει να είναι μονίμως μεταξύ 80 – 90 ° C. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση όλων των λεβήτων περιλαμβάνει ένα κύκλωμα ψύξης για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση. Σας συνιστούμε να εγκαθιστάτε λέβητες με δεξαμενές σώρευσης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Όλοι οι λέβητες Atmos έχουν πιστοποιηθεί σε εργαστήρια δοκιμών για τις επιμέρους χώρες προορισμού: Εργαστήριο Δοκιμών Brno, TÜV Μόναχο – Γερμανία, Λιθουανία, Ουκρανία, Σουηδία, Πολωνία, Αυστρία, Σλοβακία, Ουγγαρία, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα – CSN ΕΝ 303-5.
Προστατεύονται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Οι λέβητες Atmos με Γεννήτρια DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS και DC 40GS, είναι εντελώς νέα είδη λεβήτων για το ξύλο.

Κανονισμός του Λέβητα

Ηλεκτρικές – μηχανικές – Power είναι ελεγχόμενες με βαλβίδα ασφαλείας που λειτουργούν με το σχέδιο του ρυθμιστή, FR 124 τύπου, η οποία αυτόματα ανοίγει ή κλείνει τη βαλβίδα ασφαλείας σύμφωνα με ένα σύνολο θερμοκρασία εξόδου του νερού (80 – 90 ° C), (εκτός από DC50SE) αντί για αυτό, ο λέβητας είναι εξοπλισμένο με ένα πτερύγιο BELIMO σερβο με ελατήριο. Κατά τον καθορισμό του ρυθμιστή ισχύος, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί, επειδή η ρυθμιστική αρχή έχει και μια άλλη σημαντική λειτουργία, εκτός από ρύθμιση ισχύος – Ασφαλίζει επίσης το λέβητα από την υπερθέρμανση. Ένας έλεγχος θερμοστάτη που βρίσκεται στον πίνακα του λέβητα ρυθμίζει τον ανεμιστήρα σύμφωνα με μια ρύθμιση της θερμοκρασίας (75 – 85 ° C). Η θερμοκρασία κατώτερη από 5 ° C πρέπει να καθορίζεται με τον έλεγχο θερμοστάτη και όχι για το DC 124 σχέδια του ρυθμιστή.
Ο λέβητας λειτουργεί με μειωμένο έξοδο, ακόμη και χωρίς ανεμιστήρα – θέρμανσης δεν χάνεται, όταν η ηλεκτρική ενέργεια αποτυγχάνει. Σε ποσοστό μέχρι και 70% της ονομαστικής ισχύος εξόδου του, ο λέβητας μπορεί να λειτουργεί χωρίς ανεμιστήρα.

Κάθε λέβητας μπορεί να είναι εφοδιασμένος με ACD 01 equithermal ηλεκτρονικό ελεγκτή. Γίνεται έλεγχος του συστήματος θέρμανσης, με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους εξωτερικούς αισθητήρες και εγκαίρως, μπορεί να ελέγξει τον ανεμιστήρα αναρρόφησης του λέβητα.

LADDOMAT 21

Σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε το λέβητα με Laddomat 21 ή μια βαλβίδα ρύθμισης θερμο με την εξίσωση σκάφος 500 έως 1, 000 λίτρα. Σας προτείνουμε επίσης την εγκατάσταση του λέβητα με τη συσσώρευση δεξαμενές του κατάλληλου όγκου (π.χ. 2.000 λίτρα), οι οποίες επιτρέπουν τη χρησιμοποίηση ηλεκτρικής ενέργειας για τη συσσώρευση θερμότητας ή σύνδεσης ηλιακών συλλεκτών. Εάν είναι απαραίτητο, ο λέβητας μπορεί να συνδεθεί σε ένα σύστημα χωρίς συσσώρευση δεξαμενές. Αυτό να το έχετε υπόψη αν χρησιμοποιείτε φυσικό αέριο (προπάνιο) ή το πετρέλαιο θέρμανσης.

Laddomat

ΕΓΓΥΗΣΗ
Δίνεται εγγύηση 4 χρόνια με εγκατάσταση κάθε Λέβητα-Καυστήρα ATMOS. Επίσης η εταιρία μας Τζίντζιος ενεργειακή σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρία ATMOS δίνει επιπλέον 2 χρόνια εγγύηση με την τοποθέτηση του συστηματος LADDOMAT 21.
 
Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των προϊόντων παρακαλούμε επικοινωνήστε με τηνΤζίντζιος ενεργειακή.
Επίσης μπορείτε να ενημερωθήτε για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ¨Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον¨ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.)