23210 93066 - Κιν.: 6977600939 [email protected]

Υπηρεσίες

Υδραυλικά, Θέρμανση, Ψύξη

Τζίντζιος Ενεργειακή

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Φιλικές τιμές

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Μεγάλη προσφορά από την Τζίντζιος ενεργειακή σε συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Υπηρεσίες

Οι Υπηρεσίες μας

Υδραυλικές εγκαταστάσεις μπάνιου

Τα υδραυλικά συστήματα και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις σήμερα είναι γεγονός ότι χαρακτηρίζονται από ξαφνικές βλάβες και αιφνίδια προβλήματα. Ο υδραυλικός σας καλύπτει ένα μεγάλο εύρος από επισκευές και υδραυλικές εργασίες.

Υδραυλικές εγκαταστάσεις κουζίνας

Τα υδραυλικά συστήματα είναι το σημαντικότερο κομμάτι στην κατασκευή ενός νέου σπιτιού καθώς και στην ανακαίνιση μιας παλαιάς κατοικίας.
Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση των υδραυλικών σωληνώσεων καθώς και την αντικατάσταση σε παλιές κατοικίες, διασφαλίζοντας τη διάρκεια και την αντοχή τους στο χρόνο.

Συστήμα ύδρευσης & αποχέτευσης

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία λένε οι γιατροί και αυτό ισχύει για την επίλυση κάθε προβλήματος της καθημερινότητας μας και μη.
Έτσι λοιπόν και όταν πρόκειται για τα υδραυλικά μας καλό είναι να φροντίσουμε να είμαστε τακτικοί με την συντήρηση και τον καθαρισμό έτσι ώστε ακόμη κι αν προκύψει κάποια βλάβη το αποτέλεσμα θα είναι να μπορεί να αντιμετωπιστεί πιο εύκολα και με λιγότερα χρήματα.

Θέρμανση

Με τον όρο εγκατάσταση θέρμανσης εννοούμε το σύνολο των συσκευών, κατασκευών και αυτοματισμών που απαιτούνται για την προσαγωγή θερμικής ενέργειας στους χώρους του κτιρίου με σκοπό να καλυφθούν οι θερμικές ανάγκες και να ελαχιστοποιηθούν οι θερμικές απώλειες ώστε να διατηρηθεί η εσωτερική θερμοκρασία στα επιθυμητά επίπεδα. Κάθε σπίτι και κάθε επαγγελματικός χώρος έχουν διαφορετικές ανάγκες για θέρμανση.

Αντλίες θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις πολλαπλές ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας. Είτε πρόκειται για νέα οικοδομή είτε για σπίτι με εγκατεστημένο σύστημα θέρμανσης οι αντλίες θερμότητας παρέχουν θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού εξασφαλίζοντας μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι η οικονομικότερη λύση για ζεστό νερό, αποτελείται από συλλέκτες που απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία και την μεταβάλλουν σε θερμότητα ώστε να εξασφαλίσουμε ζεστό νερό εύκολα, γρήγορα και χωρίς καθόλου κόστος. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας τοποθετείται σε ταράτσα η σκεπή(κεραμίδια).

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ΦΙΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Από το ’67

Εγγύηση & Ασφάλεια

Συνεργασία με τα καλύτερα  Brands

Επικοινωνήστε

Προγραμματίστε ένα Ραντεβού
ή επισκεφτείτε μας

Επισκεφθείτε μας

Αν. Θράκης και Ανδριανουπόλεως 2  Σέρρες

Στείλτε μήνυμα

Πάρτε μας τηλέφωνο

Τηλ. : 23210 93066  Κιν.: 6977600939