23210 93066 - Κιν.: 6977600939 [email protected]

Λέβητες Ξύλου – Pellets ATMOS

Η νέα σειρά του σύνθετου λέβητα Atmos DC 15EP (L), DC 18SP (L), DC 25SP (L), DC 32SP (L) διευκολύνει την καύση των ξύλων για την αρχή της αεριοποίησης γεννήτριας σε συνδυασμό με ένα καυστήρα για συσσωματώματα, φυσικού αερίου, ή επιπλέον LFOs. Ο λέβητας επιτρέπει την αλλαγή των καυσίμων. Μας παρέχει θερμότητα από σφαιρίδια, φυσικό αέριο, ή επιπλέον LFOs ανάλογα με το ποιον καυστήρα έχετε ενσωματωμένο στο λέβητα. Εάν χρειαστεί, υπάρχει φυσικά η δυνατότητα να αγοράσετε ένα λέβητα χωρίς τον καυστήρα και να επιλέξτε έναν αργότερα.

Κατασκευή Λέβητα

Ο λέβητας είναι σωστά κατασκευασμένος ως ένα όργανο με τις τρεις αίθουσες να βρίσκονται η μία πάνω στους άλλους. Οι δύο πάνω θάλαμοι χρησιμεύουν για την καύση Ξύλου με αεριοποίηση , όπως γνωρίζετε από τους κλασικούς λέβητες με αεριοποίηση που παράγουμε, όπως το πρότυπο. Στο τρίτο, το χαμηλότερο θάλαμο, είναι εγκατεστημένος ο απαιτούμενος καυστήρας εμπρός, ψηφιδωτά από κεραμικά για τη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας του καψίματος. Τόσο τα συστήματα που χωρίζονται από ένα σακάκι νερό, έτσι ώστε να μην συμπίπτουν μεταξύ τους και, χάρη σ “αυτή, ο λέβητας επιτυγχάνει υψηλή αποτελεσματικότητα, όταν θέρμανσης από τα καύσιμα. Η καύση εξάντληση των αερίων γίνεται από ένα κατάστημα και, επομένως, μόνο ένα αγωγό είναι απαραίτητη.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ATMOS

  • Δυνατός συνδυασμός των επιμέρους τύπων καυσίμων – καύσιμα αλλαγή χωρίς τροποποιήσεις στο Λέβητα ξύλου + σφαιρίδια, ξύλο + φυσικό αέριο, ξύλο + extra LFOs
  • Πιθανή αντικατάσταση των ατομικών καυστήρων – ανά πάσα στιγμή, είναι δυνατόν να επιλέξουμε ένα διαφορετικό μέσο
  • Υψηλή αποτελεσματικότητα στις επιμέρους καυσίμων – από πρακτικής απόψεως πανομοιότυπα όπως και στο ειδικό λέβητες για επιπλέον LFOs, φυσικό αέριο, ή σφαιρίδια (μέχρι 92,3% κατά την ονομαστική ισχύς)
  • Φθηνότερη λύση – προσθέτοντας το κόστος για την αγορά δύο λεβήτων, το κάπνισμα τους εγκατάσταση και, διαπιστώνουμε ότι ένας λέβητας, αν και πιο ακριβά, είναι πιο οικονομική.
  • Λιγότερο οικιστικής περιοχής σε σύγκριση με το μεγαλύτερο αριθμό των λεβήτων
  • Μια καμινάδα και καπναγωγών
  • Οικολογική λειτουργία σε όλες τις εκδόσεις των συστημάτων θέρμανσης

kotle-003-01kotle-003-02

Ο λέβητας δουλεύει ταυτόχρονα με ξύλο + Pellets,  ξύλο + αέριο,  ξύλο + πετρέλαιο!

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 200μ2 ΧΩΡΟΥ

LADDOMAT 21

Συνιστώμενη εγκατάσταση με LADDOMAT 21 και δεξαμενή επέκτασης

Σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε το λέβητα με Laddomat 21 ή μια βαλβίδα ρύθμισης θερμο με την εξίσωση σκάφος 500 έως 1, 000 λίτρα. Σας προτείνουμε επίσης την εγκατάσταση του λέβητα με τη συσσώρευση δεξαμενές του κατάλληλου όγκου (π.χ. 2.000 λίτρα), οι οποίες επιτρέπουν τη χρησιμοποίηση ηλεκτρικής ενέργειας για τη συσσώρευση θερμότητας ή σύνδεσης ηλιακών συλλεκτών. Εάν είναι απαραίτητο, ο λέβητας μπορεί να συνδεθεί σε ένα σύστημα χωρίς συσσώρευση δεξαμενές. Αυτό να το έχετε υπόψη αν χρησιμοποιείτε φυσικό αέριο (προπάνιο) ή το πετρέλαιο θέρμανσης.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Δίνεται εγγύηση 4 χρόνια με εγκατάσταση κάθε Λέβητα-Καυστήρα ATMOS. Επίσης η εταιρία μας tzintzios energy σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρία ATMOS δίνει επιπλέον 2 χρόνια εγγύηση με την τοποθέτηση του συστήματος  LADDOMAT 21.
 
Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των προϊόντων παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Τζίντζιος ενεργειακή.
Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε  για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ¨Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον¨ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.)