23210 93066 - Κιν.: 6977600939 [email protected]

Οι μη αεριοποίησης λέβητες που προορίζονταν για την καύση ξύλου για βασική αρχή της καύσης χωρίς ανεμιστήρα αναρρόφησης.
Το σώμα του λέβητα είναι κατασκευασμένο από φύλλο πλακών 6 – 3 χιλιοστά πάχος. Είναι διατροφή θάλαμος στο εσωτερικό κάτω μέρος είναι εξοπλισμένα με την κίνηση σχάρα με τρύπες για την πρωτοβάθμια εισόδου του αέρα και για την ευκολότερη αφαίρεση τέφρα. Σύμφωνα με την σχάρα είναι ένας από τέφρα τηγάνι που εξυπηρετούν για την εύκολη και άνετη τέφρα αφαίρεση. Η ισχύς εξόδου ελέγχεται από το σχέδιο κανονισμού Honeywell FR124. Η οποία ελέγχει το πρωτογενές πτερύγιο εισαγωγής αέρα. Το καυσαέριο τρόπος είναι εφοδιασμένο με ένα αέριο πτερύγιο throttling αποβλήτων.

Levites-Xilou-D15-D20-D30

LADDOMAT 21

Συνιστώμενη εγκατάσταση με LADDOMAT 21 και δεξαμενή ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ

Σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε το λέβητα με Laddomat 21 ή μια βαλβίδα ρύθμισης θερμο με την εξίσωση σκάφος 500 έως 1, 000 λίτρα. Σας προτείνουμε επίσης την εγκατάσταση του λέβητα με τη συσσώρευση δεξαμενές του κατάλληλου όγκου (π.χ. 2.000 λίτρα), οι οποίες επιτρέπουν τη χρησιμοποίηση ηλεκτρικής ενέργειας για τη συσσώρευση θερμότητας ή σύνδεσης ηλιακών συλλεκτών. Εάν είναι απαραίτητο, ο λέβητας μπορεί να συνδεθεί σε ένα σύστημα χωρίς συσσώρευση δεξαμενές. Αυτό να το έχετε υπόψη αν χρησιμοποιείτε φυσικό αέριο (προπάνιο) ή το πετρέλαιο θέρμανσης.

Laddomat

ΕΓΓΥΗΣΗ
Δίνεται εγγύηση 4 χρόνια με εγκατάσταση κάθε Λέβητα-Καυστήρα ATMOS. Επίσης η εταιρία μας tzintzios energy σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρία ATMOS δίνει επιπλέον 2 χρόνια εγγύηση με την τοποθέτηση του συστήματος  LADDOMAT 21.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Texnika Xaraktiristika

Διαστάσεις

Diastaseis 1Diastaseis

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των προϊόντων παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Τζίντζιος ενεργειακή.
Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ¨Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον¨ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.)