23210 93066 - Κιν.: 6977600939 [email protected]

Εταιρία

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

      Η εταιρία Τζίντζιος Ενεργειακή έχει εμπειρία στο χώρο από το 1967. Τότε ήταν που ο πατέρας, Ευάγγελος Τζίντζιος, αποφάσισε να ασχοληθεί με το επάγγελμα του υδραυλικού – θερμαστή. Έπειτα από μόλις τέσσερα χρόνια γίνεται Τεχνίτης και το 1977 ξεκινάει μόνος του τη δραστηριότητα του θερμοϋδραυλικού. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο μεταλαμπαδεύεται με τα χρόνια στον υιό, Στέργιο Τζίντζιο, ο οποίος το 2001, μετά από σπουδές στο ΤΕΙ Διεθνούς Εμπορίου Καστοριάς και έπειτα από παρακολούθηση πολλαπλών σεμιναρίων εντός και εκτός Ελλάδος, επάνω στη θέρμανση και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.), αναλαμβάνει ο ίδιος τα ηνία της επιχείρησης. Με τα χρόνια κατακτά την εμπειρία και τις βαθμίδες αδειών φτάνοντας στο στάδιο του Εργοδηγού. Παράλληλα η εταιρεία περνά πλέον και στο χώρο της εμπορίας των ειδών που τοποθετεί για καλύτερο έλεγχο των προϊόντων. Η συνεχής εξειδίκευση πάνω στον τομέα των Α.Π.Ε. Και της ενδοδαπέδιας θέρμανσης έχει πλέον παρουσιάσει ένα αρκετά μεγάλο και πλούσιο εύρος εργασιών.

       Το 2010 το όνομα Τζίντζιος, σε συνεργασία με τον όμιλο Fire Blue, εισέρχεται δυναμικά και στο χώρο των εισαγωγών, με την απευθείας εισαγωγή και διάθεση των φημισμένων Νορβηγικών τζακιών Nordpeis καθώς και όλων των προϊόντων των υπολοίπων εργοστασίων με τα οποία συνεργάζεται ο όμιλος Fire Blue. Η σχέση αυτή διατηρείται άρρηκτα έως και σήμερα. Το πάθος μας για συνεχή επαφή και ενημέρωση του κοινού για ό,τι νέο και καινοτόμο κυκλοφορεί, φαίνεται και από την αδιάκοπη συμμετοχή μας για τέσσερα χρόνια στην Διεθνή Έκθεση Infacoma – EnergyTech, στην Θεσσαλονίκη (2012-2015).

        Η συνεχής εξέλιξη, η εξειδίκευση και η αγάπη γι’ αυτό που προσφέρουμε, εξειδικευμένες υπηρεσίες και αξιόπιστα προϊόντα, είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει έως και σήμερα.

[/vc_column_text][vc_separator color=”green”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”green” style=”double”][/vc_column][/vc_row]